In materie de gaming online, BETSSON este un reper al acestei industrii, deoarece serviciile oferite de aceasta clientilor sai sunt de prima clasa.

Fiecare sectiune a siteului este bine determinata si beneficiati de ajutorul suportului in orice problema, intr-un timp foarte scurt.

Pentru jucatorii romani care isi deschid cont nou la Betsson beneficiaza de o super promotie : rambursarea primelor 3 pariuri efectuate.

De ex : pariezi 3 pariuri combo cu miza de 10 euro pe fiecare. Daca castigi doar unul din ele si doula le pierzi atunci o sa primesti in termen de 24 ore 20 de euro care reprezinta miza celor doua pariuri pierdute. Acest lucru este facut automat, nefiind necesara contactarea suportului pentru a primii banii inapoi. Cu alte cuvinte – aveti 3 pariuri gratis – fara risc (daca pierdeti primiti suma pariata inapoi). Suma maxima care poate fi inapoiata este de 25 EUR/GBP

Pentru jocurile de POKER , Betsson Poker va ofera un bonus consistent si anume un bonus de bun venit de 100% pana la 1600$.