Bonus-up oferite de Bwin Poker este o plat $ 100 (sau $ 500), fără un meci de 100% la depozite. Prin semnarea în sus prin intermediul site-ul nostru, va veti bucura de cel mai bun bonus la prima depunere, care există pentru bwin Poker. Răscumpărare bonus “se face de joc pe bani reali numerar şi mâinile turnee. Va trebui să genereze 8 puncte FPP pentru fiecare 1 $ bonus.

Există un program de loialitate plină de satisfacţii la bwin Poker numit b’inside. Acest program premii jucători Puncte Statut şi puncte de piaţă pentru maini pe bani reali pe care le joacă. Punctele de stare sunt utilizate pentru a determina poziţia unui jucător în programul b’inside. Puncte de pe piaţă pot fi comercializate în Bwin pentru marfa.
sistemul de promovare a bwin este rotunjit de Turnee Bounty, în care jucătorii sunt dat şansa de a elimina unele dintre bigshots bwin. Turneu de 100.000 dolari garantat bounty este pentru cei care nu-mi pasă pentru încurcaţi cu mica schimbare. De calificare este disponibil pentru acest eveniment online, pentru unele diminutiv destul de buy-in-uri.
În fiecare lună, există un 100.000 dolari Freeroll final, la care calificare a rula de 3 ori în fiecare zi. Cei care termina in top 250 din aceste calificative sunt acordate un bilet la finala.

Alte promotii Bwin includ PokerNews Cup Alpine şi PokerIsland.