Bonus Bwin

Bwin isi schimba bonusurile pentru noii clienti destul de des. Asa s-a intamplat si acum cateva zile cand Bwin a schimbat bonusul de 50% pana la 100 RON cu unul de 100% pana la 90 RON. Vorbim bineinteles despre bonusul la pariuri sportive, Bwin oferind si bonusuri pentru sectiunile de cazino si poker, bonusuri despre care voi scrie probabil in alt articol. Precizez ca veti primi bonusul pentru pariuri doar daca va inscrieti de aici (sau de pe pagina web a altui afiliat Bwin) si nu daca va inscrieti direct pe site-ul Bwin.

Iata prezentarea bonusului:

Încasaţi un bonus de până la 90 RON!
Bine aţi venit la bwin!

Intraţi în lumea plină de suspans a pariurilor sportive şi încasaţi un bonus de până la 90 RON pentru pariuri:

Înregistraţi-vă la bwin şi după ce veţi efectua primul dvs. depozit în contul dvs. de pariuri, cel târziu 10 zile de la înregistrare, minimum 30 RON vă vom dubla suma depusă: până la 90 RON.

Mult noroc cu primele dvs. pariuri.

Echipa dvs. bwin

Această promoţie e valabilă doar pentru persoanele cu rezidenţa în România.

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Despre noi

Acest blog a fost creat din dorinta de a va prezenta toate ofertele/bonusurile pe care casele de pariuri sportive online vi le ofera atunci cand va inregistrati folosind unul din bannerele de pe acest site. Majoritatea caselor de pariuri iti dubleaza depozitul sau iti ofera un pariu gratis atat timp cat te inregistrezi de aici. Ofertele sunt din ce in ce mai diversificate si oricine se poate bucura de ele.